joi, 8 octombrie 2009

5 mituri false despre orgasm

În zilele noastre, satisfacerea femeilor este un subiect larg dezbătut de ambele sexe.

Deoarece femeile au devenit mai exigente în materie de sex şi îşi doresc ca de fiecare dată când fac dragoste să ajungă la orgasm, bărbaţii încearcă să ţină pasul cu ele şi să le satisfacă dorinţele.

În lupta lor de a oferi plăcerea absolută partenerelor, aceştia pleacă urechea la tot felul de informaţii despre orgasm şi \ajung să creadă în lucruri care nu sunt mereu adevărate .



Iată cinci mituri despre orgasmul femeilor care nu sunt adevărate:

1.Toate femeile îşi doresc un orgasm al punctului G

Este unul din miturile total neadevărate. În multe cazuri stimularea, fie ea şi corectă, a punctului G poate crea senzaţii neplăcute ca usturime, nevoia de a urina sau durere.

2. E nevoie de un as în materie de sex pentru ca o femeie să aibă orgasm

Chiar dacă mulţi bărbaţi se laudă că sunt experţi când vine vorba de orgasm, este responsabilitatea femeilor să atingă acest nivel de plăcere. E adevărat că şi eforturile partenerului, fie el şi cel mai neexperimentat, sunt necesare, însă dacă o femeie se subestimează nu poate ajunge la orgasm.

3. E necesar un orgasm ca femeile să se simtă bine

Nimic mai fals decât această afirmaţie. Preludiul şi sexul creează întotdeauna plăcere fie că se ajunge sau nu la orgasm. Astfel sunt foarte multe femei care preferă preludiul în detrimentul actului sexual sau al orgasmului.

4. Orgasmele vaginale sunt mai “bune” decât cele clitoridiene

E adevărat că amândouă tipurile de plăcere sunt minunate şi sunt la fel de satisfăcătoare, însă singurul motiv pentru care orgasmele vaginale sunt mai apreciate e faptul că sunt rare. Statisitc, 30% dintre femei nu-l experimentează.

5. Femeile nu pot “ejacula”

Orice persoană care crede acest lucuru cu siguranţă nu a văzut un film porno bun. Corpul femeilor este perfect capabil să ejaculeze, iar unele o fac mai puternic decât bărbaţii. Este o informaţie nouă încă studiată de specialişti şi până acum se ştie doar că femeile ejaculează prin uretră, lichidul este produs de “prostata feminină”, organ similar corespondentului masculin numai că are dimensiuni mult mai mici şi că o stimulare a punctului G produce astfel de manifestări. De asemenea, cercetătorii susţin că foarte puţine femei ejaculează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger