luni, 9 martie 2009

Campania Love 8 în memoria lui Marian Cozma..



Campania antiviolenţă Love 8 în memoria lui Marian Cozma a fost lansată, sâmbătă noaptea, la ora 1.00, în cluburi din România, Ungaria, Serbia şi Croaţia, evenimentul având loc la o lună de la uciderea handbalistului într-un club din Veszprem.

La ora 1.00, în cluburi şi discoteci din ţară şi din străinătate a fost lansat mesajul "Viaţa e importantă, iar violenţa o poate curma brusc", după care pe ecrane a rulat filmul despre handbalistul Marian Cozma, marcând debutul campaniei Love 8. Cifra 8 reprezintă ziua în care s-a născut Marian Cozma, numărul de pe tricoul pe care îl purta la echipa maghiară Veszprem şi ziua în care handbalistul a murit.

LOVE 8 este prima campanie românească împotriva violenţei prin promovarea sportului, realizată pe bază de voluntariat şi la care sunt chemaţi să participe toţi românii. Campania va exista doar dacă ne vom aduce contribuţia împreună prin exemplul personal.


La evenimentul din Capitală au participat şi handbaliştii echipelor Dinamo şi Steaua, evenimente similare având loc şi la Cluj, Piteşti şi Braşov. Cred ca a fost o campanie foarte reusita si eu sunt Pro acestei campanii..Un gest ft frumos si mare pt o persoana mare care ne vegheaza acuma de Sus..Va recomand sa urmariti Clipu de mai jos..Poate unii dintre voi care cititi acest post si urmariti clipu ..ati participat si live la aceasta campanie..



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger