vineri, 27 februarie 2009

Cupa Uefa ..


Fiorentina trăieşte în continuare de pe urma sclipirilor de geniu ale românului Adrian Mutu

"Briliantul" a reuşit o pasă decisivă pentru Alberto Gilardino,cu o execuţie de efect, colegul său din atac înscriind în minutul 61 pentru 1-0 împotriva lui Ajax şi egalînd scorul în dubla manşă. Totuşi, pînă la final, aportul lui Mutu s-a dovedit insuficient pentru Fiorentina. :( Pentru ca in minutul 88 avea sa urmeze golul calificarii lui Ajax .. inscris de Leonardo..o actiune frumoasa in care a driblat tot ce a avut in cale si a finalizat cu un sut la coltu lung..

Tot ce ne putem bucura ca totusi Mutu e intr-o forma mare..si sper ca va conta prezenta lui in meciul din martie cu Serbia..meci crucial pentru noi in Calificarile pentru Mondial..






Un Alt meci frumos a avut loc la Milano.. unde echipa locala Ac Milan a intalnit Werder Bremen.. un nume care la prima vedere iti lasa impresia ca deja am sti echipa care merge mai departe..dar uite ca nu a fost asa..Italienii au lasat impresia prin cele 2 goluri marcate destul de rapid..ca au rezolvat deja ecuatia calificarii..dar un singur om sa impotrivit..si acesta a fost Pizzaro..care a marcat o dubla..foarte importanta pt nemti..si a dus Bremenu mai departe in Cupa Uefa..Un meci si un adevarat Soc pe San Siro..si pt toate vedetele echipei...

Link: AC Milan vs Werder Bremen 2-2 Pizarro




Pt noi ca romani ..ne-a ramas doar 4 reprezentanti.. Mircea Lucescu cu Razvan Rat cu echipa lor Sahtior.. care in ciuda rezultatului de egalitate scos aseara..au reusit sa se califice mai departe datorita rezultatului din tur.. si Florin Cernat si Tiberiu Ghioane cu Dinamo Kiev care au obtinut o remiza importanta pe Mestalla din Spania cu Valencia..2-2.. si datorita celor 2 goluri marcate in deplasare s-au calificat mai departe :) ..

Link: Spurs vs Shakhtar 1-1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger