miercuri, 11 martie 2009

luni, 9 martie 2009

Campania Love 8 în memoria lui Marian Cozma..



Campania antiviolenţă Love 8 în memoria lui Marian Cozma a fost lansată, sâmbătă noaptea, la ora 1.00, în cluburi din România, Ungaria, Serbia şi Croaţia, evenimentul având loc la o lună de la uciderea handbalistului într-un club din Veszprem.

La ora 1.00, în cluburi şi discoteci din ţară şi din străinătate a fost lansat mesajul "Viaţa e importantă, iar violenţa o poate curma brusc", după care pe ecrane a rulat filmul despre handbalistul Marian Cozma, marcând debutul campaniei Love 8. Cifra 8 reprezintă ziua în care s-a născut Marian Cozma, numărul de pe tricoul pe care îl purta la echipa maghiară Veszprem şi ziua în care handbalistul a murit.

LOVE 8 este prima campanie românească împotriva violenţei prin promovarea sportului, realizată pe bază de voluntariat şi la care sunt chemaţi să participe toţi românii. Campania va exista doar dacă ne vom aduce contribuţia împreună prin exemplul personal.


La evenimentul din Capitală au participat şi handbaliştii echipelor Dinamo şi Steaua, evenimente similare având loc şi la Cluj, Piteşti şi Braşov. Cred ca a fost o campanie foarte reusita si eu sunt Pro acestei campanii..Un gest ft frumos si mare pt o persoana mare care ne vegheaza acuma de Sus..Va recomand sa urmariti Clipu de mai jos..Poate unii dintre voi care cititi acest post si urmariti clipu ..ati participat si live la aceasta campanie..



Sport...

Speram sa fie un weekend cu un fotbal mai spectaculos..si recunosc cu o victorie a Stelei la Brasov..dar se pare ca nu a iesit totu cum mi-am dorit..si nu numai de Steaua..dar si celelalte echipe contracandidate la titlu nu au facut mare lucru etapa aceasta..Rapid castigand cu un 1-0 destul de greu scos cu Farul,Dinamo un egal norocos,nemeritat obtinut la Medias..nu neaparat cu ajutoru arbitrului ci din cauza greselilor facute de arbitru in favoarea bucurestenilor..Timisoara o victorie hmm.. cu un autogol ..Urziceniu a obtinut un rezultat de egalitate 0-0 dar a jucat fotbal..totusi..si nu in ultimu rand.. dezamagirea mea ..Steaua :( .. care a pierdut la Brasov poate meritat cu 1-0..nu ma pot pronunta bine..pentru ca nu am vazut meciul..dar zic asta din cate am auzit..Nu stiu de ce dar se pare ca calitatea fotbalului nostru scade de la un timp.. din pacate..Cam atata despre Campionatul nostru..
In afara.. au fost sa zic niste meciuri interesante..Milan a reusit sa castige si ea dupa niste esecuri pe mai multe planuri..in Uefa si campionat..3-0 cu Atalanta..Interu lu Chivu a reusit sa obtina cele 3 pct puse in joc la Genoa si pastreaza avantaju de 7 pct in curs pt titlu cu Juventus..Dar din pacate echipa lui Mutu a pierdut scor 2-0 acasa cu Palermo :(..
Barcelona si-a mai luat 2 pct avansa in plus fata de Real Madrid dupa succesul cu Athletic Bilbao si egalu inregistrat de Real 1-1 in derbyul Madridului..
Era sa uit de golu superb inscris de romanul nostru Cosmin Contra in meciul pierdut de Getafe acasa cu Malaga ..Care il puteti viziona mai jos :




In Anglia Diavolii sunt de neoprit dupa succesul din Cupa Angliei in fata lui Fulham cu 4-0 si Arsenal a castigat cu 3-0 in fata la Burnley..
Macar eu cu echipa mea am obtinut un succes in fata echipei din Sebes cu scoru de 10-0 ..

duminică, 8 martie 2009

Femeia . . Ziua de 8 Martie .. Ziua lor !



Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot
femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica….
cam asa pot descrie femeia.. feminitatea.. si tin sa urez un sincer si calduros La Multzi Ani in primu rand mamei mele care datorita ei exist acum..si apoi tuturor Fetitzelor..D-relor,D-nelor,Mamelor si tuturor de sex feminin care cu isi serbeaza astazi intr-o zi frumoasa de 8 Martie Ziua :X

Mai jos am sa pun niste poze cu ocazia acestei sarbatori :X :








vineri, 6 martie 2009

Something true..

"cand iubesti nu ai nevoie sa intelegi ce se petrece,pentru ca totul se petrece in tine"
"dragostea inseamna sa vezi acelasi munte din unghiuri dferite"
"acumularea iubirii inseamna noroc,acumularea urii inseamna nenorocire"
"cine iubeste invinge lumea,nu-i e teama ca pierde ceva.Adevarata iubire este un act de daruire totala"
"dragostea nu este in celalalt,e in noi insine,noi o trezim.Insa,pentru trezirea asta,avem nevoie de celalalt"
"in clipa in care pornim in cautarea iubirii ,ea porneste in intampinarea noastra"
"dragostea cea mai puternica era cea care isi poate manifesta slabiciunea"
"cand iubesti,lucrurile capata un sens si mai adanc"
"totul e permis,mai putin intreruperea unei manifestari de dragoste"
"dragostea este cheia pentru intelegerea tuturor tainelor"
"cine iubeste trebuie sa stie sa piarda si sa se regaseasca"
"daca cunosti iubirea cu adevarat,cunosti si Sufletul Lumii,care e facut din Iubire"
"cine iubeste asteptand o rasplata isi pierde vremea"
"lucrurile simple sunt cele extraordinare si numai inteleptii reusesc sa le vada"
"cu cat te aproprii mai mult de vis,cu atat Legenda Personala se transforma in adevarata ratiune a vietii
...iar dragostea nu-l va impiedica niciodata pe om sa-si urmeze Legenda Personala
...caci un singur lucru face visele imposibile : teama de esec..."
"nu renunta niciodata la visele tale.Urmeaza semnele."
"visul este hrana sufletului,asa cum mancarea e pentru corp.Placerea cautarii si a aventurii alimenteaza ceva foarte important : visele tale"
"nu toti pot vedea visele in acelasi fel"
"tocmai posibilitatea de a-ti indeplini un vis face viata interesanta"
"din toate infruntarile vietii inveti ceva,inclusiv din cele pierdute"
"corpul si sufletul au nevoie de noi provocari"
"fiecare moment de cautare este un moment de fericire"
"in viata,cand intalnesti ceva important,nu inseamna ca trebuie sa renunti la toate celelalte"
"drumul magiei-asemenea drumului vietii-este si va fi mereu drumul Misterului"

miercuri, 4 martie 2009

luni, 2 martie 2009

Pisica Versus Imprimanta :)))

Un clip care merita vazut..si care va bine dispune :))) .. prea tare...

Fotbal la nivel de juniori!!!!

Un articol sa-i zic asa scris de vreun an pentru Gazeta Sporturilo..si am ales sa-l postez acuma din nou pe blogul meu..desi sincer de at sau mai imbunatatit lucrurile pt tinerii fotbalisti..Articolu era cam asa.. Pentru inceput as vrea sa incep cu o intrebare : “De ce pe an ce trece apar foarte rar fotbalisti precum Hagi,Popescu,Dobrin,Ady Ilie,Lacatus si multi altii????” sau “De ce acuma in prezent nu poate exista sau de ce nu se poate crea o Generatie de Aur ca pe vremea lor ?? Pe an ce trece se nasc multe talente in fotbal…dar din pacate lumea moderna din ziua de azi au o influenta negativa asupra copiilor care ar urma sa ajunga mari fotbalisti…acesta ar fi un factor..un alt factor ar fi putinele scoli de fotbal care se intereseaza cu adevarat sa formeze copii…pentru ca de exemplu scoli de fotbal avem destule…dar multe nu prea da importanta …sau mai nou..ca sa intri la un club de fotbal…sa zicem la o varsta intre 14-17 ani trebuie sa dai bani?? mita?? scuzati-ma dar asa nu stiu unde va ajunge fotbalul romanesc..eu stiam ca sa intri la o scoala de fotbal…trebuie sa ai talent sau daca nu sa stii fotbal…Tatal meu de exemplu ma invatat ca exista 2 categorii de fotbalisti…1.) cei care se nasc cu talent… 2.) cei care trebuie sa munceasca de 2-3 ori mai mult ca cei talentati sa ajunga fotbalisti in viata… dar in Romania nu prea se mai poate…si acuma sincer vorbesc din proprie experienta…nu stiu daca cineva va citi acest citat al meu..desi imi doresc mult..sau macar cei de la Federatia Romana de Fotbal sa se sesizeze in legatura cu fotbalul actual la nivel de juniori..este sub orice critica..Eu traiesc din fotbal inima mea e mingea de fotbal…dar ca sa ne putem mandri si noi ca italienii..spaniolii..brazilienii..francezii…etc..trebuie in primu rand sa ne ocupam mai mult de juniorii fotbalisti din tara noastra care urmeaza a fi fotbalisti de performanta…numai asa cred fotbalul romanesc “va ridica nasul din mocirla” si va avea un cuvant greu in fotbalul European..

Zicu inscrie la revenirea sa in iarba!!

Am pus un clip care cel putin nu stiu daca mai are rost de cuvinte pe langa el..un mare caracter si un om care a pus mult suflet in ceea ce a facut si ceea ce face..eu unu pot sa zic ca-l inteleg foarte bine prin ceea ce a trecut suferinta si lipsit de balonu cu care sa obisnuit de mic..si e ca un drog..putini sunt ca el.. o revenire cu gol..si cu victorie..scor 3-0 in Groapa cu Pandurii Tg.Jiu..mai frumos de atat nu se putea..

duminică, 1 martie 2009

Care crezi că sunt elementele esenţiale care nu trebuie să lipsească dintr-o relaţie fericită?





Vă simţiţi atraşi unul de celălalt şi vă înţelegeţi bine, dar este de ajuns pentru a rămâne împreună? Care crezi că sunt acele amănunte fără de care nu poate exista o relaţie fericită între doi oameni care doresc să formeze un cuplu de durată?

Comunicarea: Dacă ai o problemă şi nu vorbeşti despre asta, nu te aştepta ca persoana iubită să-ţi ghicească gândurile. Nu există relaţie reuşită fără comunicare. Dacă nu spui ce te frământă sau ce anume îţi doreşti, crezând că aşa vei păstra liniştea în relaţie, te înşeli. Dacă alegi să înghiţi frustrări în tăcere, rişti să rămâi singur(ă).

Încrederea: Dacă gelozia te macină adesea, relaţia nu prea are şanse de reuşită. E important s ai înceredere în persoana iubită, la fel cum e important ca tu să îi inspiri aceeaşi încredere. Orice om are nevoie de cineva pe care să se poată baza în orice moment, de care să nu se teamă, o persoană căreia să îi poată spune orice. Dacă nu partenerului de viaţă, atunci cui să-i spui ce ai pe suflet? Cel mai important este să ştii că te iubeşte şi că te poţi baza pe el/ea oricând. Asta înseamnă că, indiferent cine îi face ochii dulci, în sufletul lui e loc doar pentru tine.

Prietenia: Când doi parteneri sunt în acelaşi timp atât iubiţi cât şi cei mai buni prieteni, e imposibil ca relaţia să nu funcţioneze. Dacă v-aţi cuplat doar pentru că exista atracţie fizică sau diverse interese, nu vă puteţi aştepta ca relaţia să dureze pentru totdeauna. Frumuseţea, banii, performanţele... toate sunt trecătoare. În schimb, sentimentul de prietenie te poate ţine lângă persoana iubită până la adânci bătrâneţi, pentru că ai o anumită disponibilitate spre a-i înţelege mai bine acţiunile.

Pasiunea: Degeaba îţi place, îi cunoşti punctele slabe, dar şi felul de mâncare preferat, degeaba vă stă bine împreună, dacă între voi nu există acea chimie specială. Poţi să fii tandru şi cu un căţeluş sau cu un iepuraş, însă pasiunea ţi-o trezeşte doar partenerul ideal, aşa că, dacă ai întâlnit acea persoană care îţi aprinde simţurile indiferent de care ar fi grijile cotidiene, n-o lăsa să plece!

Respectul: Uneori îţi poţi da seama despre cum va fi un om într-o relaţie dacă observi cum se poartă cu părinţii săi. Dacă îi respectă indiferent de prejudecăţile lor şi se poartă frumos cu ei, înseamnă că şi tu vei primi aproximativ acelaşi tratament. Dacă, în schimb, îi minte constant, îi critică şi are mereu tendinţa de a se certa cu ei, persoanele la care ţine şi care îi sunt alături, nu te aştepta ca între voi să nu apară niciodată astfel de neînţelegeri.

Iubirea: Oricâte probleme ai întâmpina într-o relaţie, dacă vă iubiţi, veţi trece mai uşor peste ce vi se întâmplă. Iubindu-ţi partenerul, vei avea disponibilitatea de a-l încuraja, de a-l susţine, dar şi de a-i accepta defectele. Dacă, în schimb, nu ai încredere în el/ea, ai tendinţa de a judeca tot ce face, păstrezi ranchiună după ce te dezamăgeşte, e posibil ca iubirea să nu mai existe între voi, iar dacă iubire nu e... relaţia nu prea mai are sens.

Când vine vorba despre elementele care ajută cei doi membri ai unui cuplu să se înţeleagă bine, părerile sunt împărţite. De la psihologi şi specialişti în relaţii inter-umane, până la orice om care doreşte să păstreze o relaţie, fiecare consideră că pentru asta este nevoie fie de comunicare, fie de sinceritate, fie de încredere, dar mai ales de pasiune.

Tu ce crezi, care sunt elementele cheie ale unei relaţii fericite?
Powered By Blogger